Creatief

Leven na de dood

Rouwverwerking

 

'Door juist in de creatie te gaan. Ervaar je weer.'

 

Oké nu kan het zijn dat je, na het lezen van de bovenste regel, in afweer komt. Dat is juist goed. Want dat betekent dat je een moment neemt om te ervaren wat er met je gebeurt en wat er om je heen gebeurt.

 

Dit is dus tegengestelde psychologie en daar werken we mee.

Waar licht is ook schaduw.

In het boek Kernkracht, tussen licht en schaduw. Verteld Anneke Rooselaar boeiend over de verbinding tussen innerlijke en maatschappelijke werkelijkheid.

In het boek Kracht door bewustwording. Laat Sanaya Roman zien dat er een handleiding bestaat voor gevoelige mensen.

In beide titels komt het woord Kracht naar voren. Het betekent ook dat als je kan doorgaan met leven, ondanks alles wat er is gebeurt en het verdriet dat je ervaart. Je kracht, de Wil hebt om door te gaan. Je innerlijke drijfveren vertellen je 'jouw tijd is het nog niet en je mag nog doorgaan met leven' Hoe? 

Dat is afhankelijk van wat je wilt en hoe je leven wilt inrichten.

Tekening analyse

Kan ingezet worden voor:

  • Loopbaan advies
  • Levensvragen
  • Waar sta ik nu?
  • Beurzen
  • thema groepen
  • ...

 

light language

Soms weet je wat je doen kan en begin je aan een brief of een tekening of doodlen

 

 

Creatief is ook het maken van tekeningen, kunst, praten en met garen werken. Binnen Creatief kun je zelf je breiwerk of haakwerk meenemen en in groepsverband of als therapie laten zien wat je problematiek is. Dus als ontspanning of als therapie vorm gebruiken we creatief. Wil je komen schilderen/ kleien/ tekenen. Heb je zelf materialen en wil je de ruimte gebruiken? Dat kan natuurlijk ook, neem contact met ons op, gebruik hiervoor de de boek nu knop.