Natural Healthcare

it is just as natural as being born and breath?

 

In sommige stammen, ga je al lopend de baarmoeder uit, althans, dat is de mythe. Het vertelt je wel hoe 'rough' het leven in andere gebieden kan zijn, t.o.v. Nederland.

  1. Hoe is dat voor jou?
  2. Wilde je wel op de wereld gezet worden?
  3. Voelde je dat je welkom bent?
  4. Kom je uit een Warm of Koud nest?
  5. Kan je je goed aanpassen en is je thuis waar je hart is? of te wel, het maakt eigenlijk niet uit waar ik mij bevind, ik voel me vrij en overal wel thuis.
  6. Heb je het gevoel dat je "het" overkomt?
  7. Ik hoor hier niet thuis. Kon ik maar terug kruipen?

Dit en vele andere vraagstukken kunnen gaan over het ervaren van je thuis voelen. Dat is voor iedereen anders.

 

Ademhaling

Weet je dat 60% van de mensen onjuist ademhalen of waarvan de ademhaling tijdens de slaap stopt?

 

Ademhalen is volgens de literatuur een chemisch proces en volgens andere juist weer iets wat natuurlijk zou moeten gaan. Dus hoe kan het dan dat je verkeerd zou ademhalen?

Nu zijn er in Nederland veel onderzoek centra en stichtingen die je kan bezoeken. ze doen goed werk en hebben al vele mensen geholpen. Dus wat moet ik dan bij jou? Wat vult Anklaro nog aan?

Dat laat ik aan jou om te ontdekken.

Ik werk vanuit de Oosterse en Westerse wijsheden. Zodat je voor je zelf kan begrijpen wanneer je waarom deze ademhaling hebt. Daarnaast zijn er vele toepassingen om veilig te kunnen ademhalen met bescherming. Heb je het gevoel alsof je "anders" bent en je graag meer wilt weten, ook dan ben je welkom.

 

 

Manuele therapie

Zorgt binnen anklaro ervoor dat je je bioritme weer kan herkennen.

We werken samen met de andere thema's binnen anklaro om jouw gezondheid doelen te herkennen en je weer te bewegen. Soepelheid, plezier, levensvreugde, loopbaanadvies.